söndag 26 juli 2009

Underbara vänner

Ville bara skriva ett litet kort inlägg om hur underbart det är med vänner!

Har precis haft besök av blivande "thylenarna" Ewa och Calle som var i Halmstad på blixtbesök. Vi bjöd in på lunch och fika och vips så var 3 timmar förbiflugna. Jisses vad tiden gå fort när man har trevligt :-0

Igår var vi först på fika hos underbara Karin med familj i Haverdal och fick på köpet en träff med Malin och Kalle. Eftermiddagen och kvällen tillbringades sedan med Isa, Jonas och Ally. Det blev först glass och promenad på Möllegård och senare bad och grill på östra stranden.

Så härligt det är att umgås med sina fina vänner. Det kan man verkligen inte få nog utav. Tyvärr blir det ibland lite för lite av den varan. Vi (jag och M) pratade om detta häromdagen och bestämde att vi ska bli bättre på att ta tid till att hitta på saker både själva och med kompisar istället för att bara slappa på egen hand när vi är lediga. Vi brukar visserligen vara ganska duktiga på att hitta på saker, både själva och med andra. Men när man är med sina vänner inser man att det inte kan bli för mycket av det goda!

Med detta ville jag mest tacka all mina fantastiska vänner för att ni är just det, underbara fantastiska vänner!

1 kommentar:

  1. Generat tackar man för värmande ord. Tur att ni bor kvar i vårt älskade Halmstad så vi har en bra anledning att komma dit. Synd bara att det inte är sommar året runt! Men Malmö är trevligt på hösten... välkomna :)

    The Thylen's

    SvaraRadera