fredag 29 oktober 2010

underbart är kort

haha, det känns lite elakt, men det var fantastisk skönt när båda barnen sov. SAMTIDIGT. Att det sen varade i 15 min är en annan femma...

Dock är det bästa i det hela att wilmer fortfarande sover. Han har ju varit lite svårare sen vi bytte säng. Han behöver sova, men är alldeles för nyfiken och vill ju inte missa någonting... Det funkar bra när vi båda är hemma, för då kan en ta och natta wilmer och den andra kolla Ronja. Men det är desto svårare när man är ensam! Idag hade jag tur som hade en sovandes Ronja ute i vagnen och wilmer somnade i soffan. Jag lyckades bära upp honom till sängen och där sover han fortfarande. Skönt - eftersom det betyder att em och kväll blir betydligt trevligare, och framförallt enklare med en utvilad wilmer.

Förmiddagen har ägnats åt biblioteksbesök med mammorna ida och helene med barn. När vi skulle gå frågade bibliotekspersonalen om vi var ett dagis. haha, ja det skulle man nästan kunna tro med alla barnen och all lek och bus på barnavdelningen. Fantastiskt mysigt är det i varje fall att vara på biblioteket allihop. Börjar nästan bli en fredagsvana, en mysig sån.

I em kommer tilda med tillhörande barn. Wilmer får visa moa att han lärt sig hennes namn. Han är så duktig nu och orden bara sprutar. Bättre sent än aldrig!

Nu ska jag surfa runt lite, passa på när ett av barnen sover och den andra ligger nöjd i myspölen. Hon "fyller" förresten 6 månader idag, jisses ett halvår redan :-o

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar