lördag 2 oktober 2010

plåster och ploppande ord

Sitter just nu í soffan, med en nöjd Ronja i myspölen och en Wilmer som är helt inne i mini-einsteins som går på dvd:n. Han sitter med pekfingret stelt upp i vädret efter att han slagit sig lite och fått på ett plåster. Undrar när han ska uppskatta plåster som de flesta andra barn verkar göra. Än så länge tycker han mest att de är i vägen och blir överdrivet försiktig med det finger som har plåster på sig.

Tidigare imorse satt han och lekte med sin tågbana. Han är så duktig och bygger ihop rälsen alldeles själv, sätter gubbarna i vagnarna, höbalen på rätt tågvagn, ställer ut gubbar vid sidan av som vinkar på tåget osv. Fast när det inte blir som han vill så blir han ARG. haha, han har verkligen ärvt sin mammas tålamod! Inte nog med att han blir arg; han sliter itu tågbanan, och då menar jag hela tågbanan - inte en bit ska vara kvar! haha, det ser rätt roligt ut.

Idag blir en innehållsrik dag. När Marcus kommer hem från innebandyn så ska jag ge mig ut på en joggingtur, länge sen nu :-(. Efter jogging är det lunchtime och en behövlig dusch. Sen blir det till att baka kanelbullar medan wilmer sover. En liten tur för att köpa present till Marcus från barnen. Sen hem och förbereda för kvällens oväntade event: ladies night med syster Caroline med vänner, tjohoo!! Känns lite dåligt tajmat med marcus födelsedag imorgon, men det får gå... Barnen får väl fixa fukost på sängen och födelsedagssång ;-)

Nu har förresten plåstret åkt av...

Han har lärt sig en massa nya ord de senaste dagarna, lille killen! duktig duktig är han minsann :-) De bara ploppar ut orden! några exempel: ljus, puss puss, måne, jacka, kotte. Kul är det iallafall!

nä nu ska jag surfa runt lite!

Trevlig helg på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar