söndag 14 februari 2010

fin liten tjej!

så kom årets andra bebis!! Och vilken sötis sen, henne ska ni vara stolta över Tilda och Jimmy! Ser massa fram emot att få se det lilla underverket! och er såklart :-)

Helgen har bestått i lugn och ro samt lite familjebesök, mysigt! I fredags fick jag hjälp av Caroline att hämta hos dagmamman. Hon får ju öva inför bebis nedkomst! Lite senare kom mamma över och underhöll Wilmer. Skönt det är med besök, och trevligt såklart. I lördags blev det en promenad i det fina vintervädret. Wilmer ville dock hellre putta på pulkan än att åka i den... Gick så där kan jag meddela. Vi hade tur som stötte på Isa med föräldrar så wilmer fick nåt annat att tänka på. Va kul det är att se dem ihop de små barnen. Det märks också tydligt att Isa är några månader äldre (5 månader). Hon är betydligt mycket mer intresserad av Wilmer än tvärtom. Så kul det är även att vi bor så nära. Känns riktigt skojigt att vår lille kille har så många jämnåriga kompisar precis i närheten. Sen är det ju inte direkt ett minus heller att flera av dagbarnen bor grannar...

På lördagseftermiddagen fick vi ytterligare besök. Wilmers mostrar caroline och tina kom båda två och hälsade på. Han myser verkligen till tusen när han få så mycket uppmärksamhet! Kvällen bestod av melodifestival och massa godis för att avslutas med os-skidskytte. Synd att det är så sent bara, jag kommer ju antingen att somna ifrån ossändningarna eller vara stendöd på jobbet...

Söndagen (alla hjärtans dag) har innehållit bak (hallongrottor, bananmuffins och hälsobullar) MUMS! Första att provsmaka blev pappa och eva-gun som kom på besök efter att ha varit på Ylvas och Brynnes bröllop i Thailand. Så vackra bilder de tagit!! Ser fram emot att se ännu fler!

Nu ska jag fixa lite middag. Blir marinerad kycklingfile med honungsstekt rödlök och fetaostgratinerade bakpotatisar. Hoppas det ska smaka!

Hopp och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar