tisdag 12 januari 2010

Utebliven inskolning

här kommer gårdagens inlägg en dag för sent....

Så var det då dags för Wilmers inskolning hos dagmamman. Trodde vi ja... Tråkigt nog tajmade Wilmer lite dåligt och fick feber igår. Det började med att han inte ville ha nån eftermiddagsfika, men när han sen åt fiskgratängen som serverades till middag med god aptit trodde vi att han var som vanligt. Han blev sen dock trött och gnällig och somnade nästan i Marcus famn framför teven. Vi bytte till pyjamas och testade med välling, men stackarn ville inte ha utan ville bara ha tandborste och napp. Eftersom han kändes väldigt varm tog vi tempen på han – 39,5 :-(

Han fick sen en panodil och somnade ganska snabbt. Natten flöt sen på bra fram till kl 4 då han gallskrek och vi la in han hos oss. Han blev lugn men började skrika så fort vi la tillbaka han i sin säng. Det blev till att ta tempen igen, med resultatet 39,5… Ytterligare en panodil och han fick somna inne hos oss.

Det är ju alltid tråkigt när lille killen är sjuk, men känns naturligtvis lite extra tråkigt att det var precis idag när vi äntligen skulle skola in hos dagmamman. Vi har sett fram emot den här dagen eftersom vi misstänker att han kommer att trivas med sina nya kompisar. Så synd att det blev uppskjutet. Men givetvis är det viktigaste att han blir frisk vår fine prins.

Han har ju varit lite snuvig den senaste veckan, men inte så vi skulle beteckna det som förkyld. Kanske det är 3dagarsfebern som han ännu inte haft… eller förhoppningsvis bara nåt tillfälligt. Vi håller i alla fall våra tummar att han blir frisk så snabbt som möjligt och att vi istället kan hälsa på hos dagmamman på onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar